Op 18 december schreef ik in een blogartikel dat de website maandelijks 2.750 bezoekers telt en maandelijks 7.000 pagina’s worden gelezen. Twee maanden later is het aantal bezoekers per maand gestegen tot 4.203 bezoekers en 10.133 paginaweergaven, en telt de blog inmiddels 170 artikels.

Mooie resultaten. Niet om de loftrompet te steken, maar belangrijker is dat de aantallen aangeven welke lacune aan informatie er door één website wordt gedekt. Zoals ik eerder al schreef: “Mensen verdienen vooraf goed op de hoogte te zijn met pasklare informatie, op maat, correct en to the point. Reden waarom mijn blog zoveel gratis informatie bevat.”

Via google analytics kom ik aan zeer gedetailleerde cijfers. Een update van de laatste zes maanden geeft aan dat het aantal paginaweergaven is gestegen van 42.634 tot 45.323.

De drie meest geraadpleegde artikels blijven deze m.b.t. de zoekterm (tag)  ‘ons huis’. Sinds hun publicatie werden ze in totaal 10.313 maal geopend. Het gaat over de artikels “Registratierechten bij overname woning. Al gehoord van miserietaks”, “Drie manieren om het huis een bestemming te geven bij (echt)scheiding” en “Tips om waarde van het huis te schatten. Hoe welke prijs bepalen”.
Verder blijft er op de blog grote belangstelling voor artikels i.v.m. feitelijke scheiding en deze omtrent kinderenonderhoudsgeld,ouderschapsbemiddeling en relatiebemiddeling. Ook de praktisch gerichte artikels over inboedelverdeling en het hoe wijzigen van verblijfsregelingen en onderhoudsgeldaanpassing tellen duizenden bezoekers op een relatief korte periode.

Dit alles geeft ten overvloede aan hoe druk mensen op zoek zijn naar duidelijke en correcte informatie; en hoe ze ook de weg gevonden hebben naar mijn website. Bedankt voor de belangstelling én benut ook de informatie. Voor de professionelen een oproep om de artikels niet zomaar over te nemen maar toch eerlijkheidshalve minimaal de bron te vermelden. ik zie her en der sommige van mijn artikels gewoonweg 'overgenomen'...

Andere
Tags: 
website
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen