Op 10 januari was in Reyers laat, Rika Ponnet van Duetrelatiebemiddeling te gast.
In de uitzending ging het over echtscheidingen maar ook over partnerkeuze. Zeer de moeite waard om Rika bondig te horen spreken over de verschillende wijzen waarop mensen zich aan elkaar hechten.
We noteerden ook haar uitspraak dat goed geregelde echtscheidingen belangrijk zijn voor zowel de echtgescheidenen zelf als voor de kinderen uit het gezin.

Een aanrader om deze uitzending opnieuw te bekijken via de link http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/Reyers%2Blaat/2.26181/2.26182/1.1521879

Wie meer wil weten kan ook terecht in haar meest recente boek 'Blijf bij mij'; een aanrader net zoals het relatiebureau zelf dat op een degelijke manier singles helpt op weg naar een (nieuwe) vaste relatie.
Duet is niet te vergelijken met de vele datingsites waar men zelf profielen aanmaakt. Bij Duet gaan wetenschap en ervaring hand in hand. Bij de selectie- en matching wordt rekening gehouden met een mix van psychologische en sociologische elementen gekoppeld aan een  jarenlange ervaring. Dit maakt het mogelijk om mensen juister in te schatten, dingen aan te voelen die niet op het eerste gezicht duidelijk zijn. Dit aanvoelen is een enorme troef bij het selecteren en evalueren, en bij het begeleiden van iedereen die zich bij Duet aanmeldt.

Meer info via de link http://www.duetrelatiebemiddeling.be/werkwijze/zes_stappen

Relatie-herstel-bemiddeling
Tags: 
Relatiebemiddeling
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen