Vorige week vroeg de Chinese Wang Juan een echtscheiding aan, omdat haar 25-jarige echtgenoot Zhang Ping, zijn huishoudelijke taken verzaakte en liever videospelletjes speelde.

Maar huwelijken zijn om wel vreemdere redenen gestrand, zo meldt de Huffington Post.

Vorig jaar bleek een jonge Italiaanse bruidegom zo aan zijn moeder verknocht dat hij haar meenam op huwelijksreis. Zijn bruid was niet onder de indruk van haar schoonmama en vroeg drie weken later de scheiding aan.

15 jaar tolereerde een Duitse vrouw de smetvrees van haar echtgenoot. In april 2009 werd het haar te gek. De druppel die de emmer liet overlopen, was het feit dat manlief een muur had gesloopt en opnieuw had gemetseld omdat hij vond dat de vorige te smerig was.

Een vrouw die trouwde op haar 30ste vertelde haar man dat ze 24 was. Na 10 jaar, in 2007, kwam hij erachter dat ze 6 jaar ‘gesmokkeld’ had en vroeg manlief direct de scheiding aan.

Wat zou jij doen als jouw papegaai de hele tijd ‘scheiding’ en ‘beetje geduld’ zou blèren? In 2001 was dat voor een Amerikaanse vrouw voldoende bewijs dat haar man een minnares had en dus om de echtscheiding in gang te zetten.

Size matters, maar je moet nu ook niet overdrijven. In 2008 brak een vrouw met haar man nadat een penisprothese afbrak tijdens de seks..

In 2009 zette een 99-jarige Italiaan de scheidingsprocedure in nadat hij de liefdesbrieven had gevonden die zijn 96-jarige vrouw in de jaren ’40 naar haar minnaar had geschreven. De twee werden hiermee de oudste gescheiden echtelieden ter wereld.

Een Franse vrouw had er na 20 jaar huwelijk genoeg van, ze vroeg de scheiding aan en klaagde ook haar seksloze huwelijk aan bij het Hof. In 2011 veroordeelde de rechter de man tot een schadevergoeding van €10.000,- voor het jarenlang derven van intiem genot.

Echtscheiding
Tags: 
Lachen
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Getuigenissen