Mensen verdienen vooraf goed op de hoogte te zijn met pasklare informatie, op maat, correct en to the point. Reden waarom mijn blog zoveel gratis informatie bevat. Er zijn mensen die niet verstaan waarom ik zoveel informatie op mijn website verspreid, en dan nog gratis ook! Hoe dom kan ik zijn want al wat ik gratis aan informatie aanbied kan ik niet meer tegen betaling uitleggen. Wat een kromme redenering!

Het vergt flink wat tijd en inspanning om telkens opnieuw artikels te schrijven waarvan ik weet, hoor of vermoed dat mensen vragende partij zijn. Maar waarvan ik zelf overtuigd ben dat het voor de lezers waardevolle informatie is in hun zoektocht. Immers, als de lezer goed geïnformeerd is, is dat heel wat waard. Informatie-zoekende mensen gerichte info aanbieden in verband met bemiddeling is mijn drijfveer. Ik ben overtuigd van de waarde van bemiddeling zowel inzake handelszaken als voor (echt)scheidingen, ouderschapsbemiddeling en relatieherstel.

Waarom is bemiddelaar Eric zo kwistig met informatie op zijn website?

De tijd die het  vraagt om  de website zo uit te bouwen, noem ik mijn bescheiden bijdrage aan een betere wereld… die begint bij jezelf en je directe omgeving. Je gezin dus.
Je bent wel ex-partner maar nooit ex-ouder;  eenmaal ouder, blijf je ouder, ook na scheiding.

Drie artikels over onroerend meer dan 6950 maal gelezen

Over de laatste zes maanden telde de website 42.634 paginaweergaven. De drie meest geraadpleegde artikels zijn deze m.b.t. de zoekterm (tag)  ons huis. Ze werden over een periode van 6 maanden in totaal door meer dan 6950 bezoekers geopend. Het gaat over de artikels ‘Registratierechten bij overname woning. Al gehoord van miserietaks’, ‘Drie manieren om het huis een bestemming te geven bij (echt)scheiding’ en ‘Tips om waarde van het huis te schatten. Hoe welke prijs bepalen’.
Verder is er op de blog grote belangstelling voor artikels i.v.m. feitelijke scheiding en de artikels omtrent kinderen, onderhoudsgeld, ouderschapsbemiddeling en relatiebemiddeling. Ook de praktisch gerichte artikels over inboedelverdeling en het hoe wijzigen van verblijfsregelingen en onderhoudsgeldaanpassing tellen duizenden bezoekers op een relatief korte periode. Het geeft meteen aan hoe druk mensen op zoek zijn naar duidelijke en correcte informatie; en hoe ze ook de weg gevonden hebben naar mijn website.

Reacties op de website

Uiteraard is het aangenaam en bevestigend te zien dat ik met de blogartikels tegemoet kom aan een informatie-lacune, en dus aan een heersende behoefte aan gerichte informatie op een heldere verstaanbare manier gebracht.
De reacties die ik ontvang op mijn website doen dan ook deugd. Lezers schrijven dat ze al uitzien naar de volgende nieuwsbrief, en leveren me zelfs onderwerpen aan waarover ze meer wensen te weten. Ze verwijzen ook andere zoekenden naar mijn website met de boodschap dat ze het web niet moeten afzoeken naar her en der verspreide informatie. Veel informatie over diverse onderwerpen wordt nu op één en dezelfde plaats gebundeld gevonden.

Een abonnee op de nieuwsbrief schreef: “Doe zo verder, je bent een unieke bron van waardevolle informatie, gebracht op een leesbare manier, geen hoogdravende moeilijke woorden maar verstaanbaar vanaf de eerste lezing”. Een nog mooiere bevestiging is moeilijk te krijgen…

Een blog met meer dan 125 artikels nuttige informatie

In de keuze van de artikels laat ik me leiden door wat van waarde is voor de lezers van mijn doelgroepen, en streef ik naar een wekelijkse nieuwsbrief. Thans wordt de nieuwsbrief verzonden aan 554 abonnees. Mijn uitgangspunten en specifieke doelstellingen hebben gemaakt dat mensen mij weten te vinden op het web. Elke maand opnieuw telt de website meer dan 2750 bezoekers, waarvan 2500 unieke bezoekers, die afgelopen maand samen zorgden voor net geen 7000 geraadpleegde website-pagina’s.

Inmiddels telt de blog op de website al meer dan 125 artikels gespreid over een reeks van zoekwoorden, die het terugvinden van gerichte informatie mogelijk en gemakkelijk maakt. Na het klikken op de knop BLOG verschijnen rechts inbeeld een reeks tags, een term die aangeeft wat de benaming is van het sleutelwoord of zoekterm. Via deze zoektermen vindt men dan alle gerelateerde artikels terug.

Getuigenissen spreken

Dankbaar ben ik ook om de GETUIGENISSEN die me zowel als scheidingsconsulent als conflictcoach worden gezonden. Ze spreken voor zich en zijn een aansporing om op deze manier verder te doen en zo bemiddeling meer en meer onder de aandacht te brengen als volwaardig alternatief.

Algemeen
Tags: 
Scheiden?, Handelszaken, Ouderschap, website
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Getuigenissen