In een organisatie van a-n-s ( http://www.a-n-s.be ) kan u op 8 januari komen luisteren naar een inspiratie-avond over relatiebemiddeling. Ik vertel dan over wat dit inhoudt en hoe koppels werken aan relatie-herstel. Ook wordt ingegaan op ‘hoe alleen verder’ als de relatiebemiddeling niet het verhoopte resultaat oplevert.

Geen informatieavond over het bemiddelen in (echt)scheidingen, het gaat over relatiebemiddeling en hoe verder als het niet lukt. Vertrekkend vanuit de activiteit ‘bemiddelen’ worden inzicht en duiding gekoppeld aan concrete ervaringen en verhalen over relaties.
Immers een bemiddelaar heeft het grote voorrecht om ‘binnen te mogen kijken’ in het leven van koppels. Essentieel is het vertrouwen tussen partners en de bemiddelaar. Eric respecteert dit vertrouwen en vertelt anoniem en onherkenbaar uit het leven gegrepen verhalen, voorvallen, gebeurtenissen uit het vaak turbulente leven van koppels. Niet louter negatieve en deprimerende maar ook leven-gevende verhalen die een boost geven, die inzicht geven in oorzaken van falen en tekortschieten, en in het weer opstaan. Weer opnieuw op weg gaan met een rugzak gevuld met ervaringen uit het verleden en met het ‘weten’ hoe het verder kan.

Ook komt het regelmatig voor dat eerder gemaakte afspraken omtrent de kinderen ofwel niet meer van toepassing zijn, of toch niet zo praktisch blijken te zijn, of gewoon best opnieuw onderhandeld worden omdat er nieuw samengestelde gezinnen zijn gevormd. Ook dan is bemiddeling een aangewezen manier om tot een nieuwe overeenkomst te komen.

Als erkend bemiddelaar fungeert Eric als bruggenbouwer, die mensen nader tot elkaar brengt en hen bijstaat in niet alledaagse bijzondere situaties.

Deze inspiratieavond gaat door in de foyer van het Noordteater, Sint-Nicolaasplaats 6 (gps Lange Nieuwstraat 7) te Antwerpen en start stipt om 20 u. Deuren open om 19:30 u.

Leden a-n-s schrijven online in en betalen 5 euro inkom. Niet-leden melden zich via de contactpagina van a-n-s. Hun inkom bedraagt 15 euro.

a-n-s is een bijzondere vereniging, Wie als single, als alleenstaande na scheiding of na overlijden van de partner alleen komt te staan, kan bij a-n-s opnieuw aansluiting vinden. In een ongedwongen ontspannen sfeer kan men terecht bij a-n-s, en er opnieuw gaandeweg aan vertrouwen winnen. Of gewoon voor singles met brede interesses die open staan voor spontane ontmoetingen. Of voor hen die het on-line daten te geforceerd vinden om nieuwe vrienden te maken.  
a-n-s helpt je in de uitbouw van een groot netwerk van singles-vrienden. Je vindt er een klankbord in de professionele of privé sfeer, en een ruim aanbod van activiteiten in cultuur, gastronomie, ontspanning, avontuur, sport, praatavonden, ...

http://www.a-n-s.be/activiteiten/inspirerende-activiteiten/een-avondje-bemiddelen

Algemeen
Tags: 
Relatiebemiddeling
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Getuigenissen