Ik mag het wel zeggen: ik ben fier op de website. Niet alleen op de vormgeving maar ook op de informatieve inhoud. Deze website is een mooi ‘uitgebouwd’ businesskaartje met mijn aanbod, een wenk naar de  informatie die de zoekende lezer van pas zal komen.

Met deze website beoog ik ook om bemiddeling meer bekendheid te geven.

De Website is ontworpen door Fabien Schiettecatte van AWebHaus (www.awebhaus.eu).

Ik heb er een hele tijd over gedaan alvorens ik in het ruime aanbod van webdesigners in de persoon van Fabien iemand heb gevonden die me een goed gevoel gaf en die de geldelijke investering waard is. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om kansen te krijgen. De begeestering van Fabien en zijn open geest hebben me snel overtuigd om
met deze beginnende ondernemer in zee te gaan. Mijn vertrouwen in Fabien is niet beschaamd. Hij respecteerde de doorlooptijd, prijsafspraken werden stipt nageleefd, en zijn bereidheid tot aanpassing van de webontwerpen hebben geleid tot het resultaat dat jullie nu zien.

Het vinden van Fabien was een gelukkig toeval en waardevol. Immers Fabien doet met zijn AWebHaus meer dan een website een beeld geven. Fabien ging mee in mijn gedachtewereld waardoor hij er in geslaagd is om mijn ideeën vorm en inhoud te geven. Vanaf het eerste contact is zijn no-nonsens-aanpak me bevallen.

Elke lezer die bemerkingen heeft op de inhoud van deze website kan me een mailtje zenden via het contactformulier, of rechtstreeks via mijn e-mail-adres.

Graag breng ik ook het ontwerp van mijn bedrijfslogo onder de aandacht. Dit is het werk van grafisch ontwerper Lke Van Oevelen (www.lke.be). Net zoals Fabien een beginnend ondernemer die fraai werk levert, op maat van de klant, meedenkend en beeld gevend aan wat ik zelf niet op papier krijg. Een aanrader.

Eric De Corte

Algemeen
Tags: 
website
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Getuigenissen