Scheiden of blijven: een gids die je helpt bij het nemen van de juiste beslissing

Scheiden of blijven? Weinig vragen veroorzaken zoveel twijfel en slapeloze nachten als deze. Of je een langdurige relatie hebt of net iemand hebt gevonden, deze vraag is altijd actueel. Veel boeken proberen de breuk te lijmen. Het bijzondere van dit wijze en nuchtere boek is dat het duidelijk maakt waar je tussen kunt kiezen, en op welke gronden.

Mira Kirshenbaum heeft als relatietherapeute twintig jaar lang mensen geholpen bij het zoeken naar de beste oplossing. Haar kennis en ervaring bracht ze bijeen in deze praktische gids. Ze stelt alle cruciale vragen over je relatie, zoals deze bvb:

* Welke fouten kun je vergeven en welke niet?
* Zullen de dingen die je dwarszitten beter of slechter worden?
* Hoe goed is je seksleven en hoe belangrijk vind je dat?
* Wat krijg je als je weggaat; is dat beter of slechter?

Vervolgens helpt ze je verder, door stap voor stap, en met veel voorbeelden uit de praktijk, antwoord op die vragen te geven. Het resultaat is altijd positief.
Als je wilt blijven zul je al lezend ontdekken hoe waardevol je relatie is.
Als je besluit te scheiden zal dit boek je laten inzien waarom je dat wilt. Ook dat is goed nieuws, want je weet nu waar je aan toe bent, en je geeft twee mensen hun vrijheid terug.

Als je dan gaat scheiden doe dat dan in onderling overleg met een bemiddelaar: snel, beterkoop, tip top administratief juridisch en fiscaal geoptimaliseerd.

Auteur: Kirshenbaum Mira
ISBN 9789063054304 (9789063054304) 
Uitgever Archipel
Bladzijden 304 pp. 
E-boek € 11,99 via Polare

Echtscheiding
Tags: 
Boeken
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen