Scheiden via NEO Bemiddeling is samen de weg gaan naar een nieuwe toekomst, los van elkaar maar wel blijvend vader en moeder. Welk plaats hebben hierbij de NEO bemiddelaars en wat draagt de informatieve website van NEO er toe bij?

De waarde van deze website is groot voor koppels, of ze nu in de fase zitten van overwegen te scheiden, of al in scheiding zijn, of na de scheiding aanpassingen aan hun scheidingsregeling wensen; ze vinden alle nodige info bij NEO Bemiddeling.
Op de blog van de NEO-website zijn er honderden blogartikels, netjes gerangschikt per thema, over alle domeinen rondom het beëindigen van een relatie en het regelen van scheidingen. Maar je vindt er ook duidelijk uitgelegd:

Kortom een website als toegangspoort naar ervaren bemiddelaars die alle thema’s van een scheiding beheersen; vandaar de uitdrukkingen:

‘alles onder één dak’

‘bemiddelen… tot in de puntjes’

Wij ontzorgen zodat jullie als ex-partners ‘ontzorgt’ op weg gaan naar een nieuwe toekomst

Als NEO bemiddelaars helpen we koppels op weg naar het respectvol afsluiten van wat is geweest, om dan samen de weg te gaan naar een nieuwe toekomst, We voelen ons bevoorrecht deel te mogen hebben aan deze vorm van het regelen van wat moet en kan als de relatie eindigt.
We leggen het hoe uit, op maat van elk koppel en partner.
We geven achtergrondinformatie en houden beslissingen tegen het licht, zodat koppels goed geïnformeerd de best mogelijke beslissingen nemen.
Zo een scheiding regelen is werken aan een duurzame overeenkomst, een waarborg voor een goede naleving en zonder natrappen later.

Neem contact met ons, dat kan:

Bronvermelding foto: JPstock / Shutterstock.com

Echtscheiding
Tags: 
scheiden, scheiding, echtscheiding, Regeling
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen