“Beste Eric, wij zijn een paar jaar geleden bij jou geweest. Gelukkig kwamen we net op tijd tot verstand dat we toch bij elkaar horen. Niet te min hebt u ons door een moeilijke periode geholpen om toch een oplossing te bieden voor beide partijen. Wij hebben elkaar terug gevonden en zijn gelukkiger dan voor ons moeilijk jaar. Ik zou uw begeleiding aanbevelen aan iedereen die de stap zet om zijn leven niet meer samen te delen. Groetjes E en P”

Het is niet anders dan vorige jaren. Met Kerstmis en eindejaar zijn er tal van koppels die van zich laten horen en me telkens opnieuw verrassen met hun Kerstkaarten, mails, smssen. Koppels die initieel van plan waren om te scheiden en het uiteindelijk toch niet deden, maar kozen voor relatieherstel. De dingen samen leggen, her-evalueren en samen opnieuw op weg gaan. Niet gemakkelijk en ook niet voor iedereen weggelegd.

Koppels die zich na jaren nog de moeite getroosten om te laten horen hoe het hun gaat. Zo ontving ik via Facebook voormeld bericht mét foto van hun glunderend koppel (een andere dan deze bij dit blogartikel). Deugddoend en hartverwarmend! Bevestigend en bemoedigend! Dankbaar omdat ik voor hen betekenisvol mocht zijn.

Ik hoef me als bemiddelaar niet op de borst te kloppen. Neen ik ben slechts de olie in hun (liefdes-)motor. Graag breng ik dan ook dit blogartikel in herinnering: “De bemiddelaar als olie in de motor”.

Regelmatig met elkaar aan de tafel zitten en in elkaars ogen kijken; het is als lijm voor je relatie

 

Relatie-herstel-bemiddeling
Tags: 
Relatiebemiddeling, echtscheiding, scheiden, Bedreiging relatie, Bescherm relatie
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen