https://www.bemiddelaars.vlaanderen/ : een vereniging van onafhankelijke erkende bemiddelaars, niet verbonden aan om het even welke instelling of organisatie.  Uw Bemiddelaars betracht via een zeer sterke betrokkenheid, de cliënten op een professionele manier te helpen om een duurzame oplossing uit te werken voor hun conflict. 

Duet Relatiebemiddeling : Een eerlijk bureau voor mensen op zoek naar een vaste relatie.
Datingsites zijn ook een mogelijkheid maar Duet biedt zoveel meer dan een datingsite.

CM ziekennfonds  http://www.cm.be/search.jsp?pager=1&searchterm=echtscheiding&searchcategory=Site : Nuttige informatie over wat door wie te doen bij echtscheiding. Tal van vragen worden op een duidelijke wijze beantwoord.

http://www.plusouder.be/ - vzw Een Nieuw Gezin wil stiefouders – dus plusouders- helpen om hun rol op de beste manier in te vullen. De website biedt interessante informatie voor nieuw samengestelde gezinnen. Nieuw Gezin werkt nauw samen met www.villapinedo.nl     

https://www.steunpuntouderverstoting.com/ - Vereniging die informeert, zorgt voor de geschikte begeleiding en voor verstoten oude"rs en professionelen  wegwijzer is in dit gevoelig domein van ouder willen zijn, en dit niet kunnen of mogen.                                           

 

Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen