Een scheiding ‘ondergaan’ brengt jezelf aan het twijfelen, je verliest immers veel, al wat zo zeker was is plots als zand door je vingers geglipt. En daar sta je dan. Hoe moet het verder? Waar haal ik de kracht vandaan? Je zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen, onzekerheid steekt regelmatig de kop op, wie ben ik nog, misschien voel je jezelf zelfs minderwaardig en heb je het moeilijk met bepaalde situaties en confrontaties.

Het is weinig mensen gegeven om vanuit zichzelf sterk te staan, en op eigen kracht er terug bovenop te komen. Nogal wat mensen zoeken steun in nazorg, geen eeuwige begeleiding en sturing, maar tijdelijk dat duwtje in de rug krijgen dat nodig is om er weer te staan, en er opnieuw tegenaan te gaan, met volle zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Voor dat duwtje in de rug , heb ik een tip. Nicole Allaert, gesprekstherapeute, organiseert een weekend omtrent het thema ‘Vergroot je zelfvertrouwen’. Het weekend gaat door van vrijdagavond 31januari tot zondagavond 2 februari 2014. Alle praktische informatie en toelichtingen over dit weekend is te vinden op de website http://www.vergroot-je-zelfvertrouwen.be/ en http://www.nicoleallaert.be/welkom/79-zelfvertrouwen

Algemeen
Tags: 
Emoties, Nazorg, Tips gezondheid
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen