Het is logisch dat koppels die wensen te scheiden of een eerdere overeenkomst wensen te herzien, van tevoren willen weten wat dit kost.
Bij mij als teamlid van de scheidingsconsulenten krijgen ze die zekerheid en weten klanten van tevoren waar ze financieel aan toe zijn. Koppels bevinden zich immers vaak al in een onzekere tijd. Ik bied met deze dienstverlening ondersteuning en zekerheid op het administratieve, juridische en fiscale vlak. Ik bied U ook die zekerheid voor wat betreft de kosten. U heeft meestal al genoeg aan uw hoofd.

Daarom een eerste intake scheidingsgesprek met beide partners samen kost 80 €, ongeacht de tijd die het in beslag neemt. U krijgt een volledige uiteenzetting wat er bij een (echt)scheiding komt zien, praktische hints en jullie kunnen alle vragen stellen waarmee jullie zitten. Aan het eind van dit gesprek beslissen jullie of u met mij als bemiddelaar in zee willen voor een tip-top-geregelde overeenkomst. Zo ja, dan is de 80 € niet verschuldigd en wordt jullie een vaste forfaitaire prijs aangerekend voor het geheel van de bemiddeling. Door de vele dossiers die ik al heb behandeld kan ik perfect een goede inschatting maken en kennen jullie dus van tevoren de totale kostprijs, eventuele berekening van onderhoudsgelden inbegrepen.
De regelingsovereenkomst wordt volledig door mij uitgeschreven en finaal ook door mij  ingeleid bij de rechtbank. Na elk gesprek ontvangen jullie een update zodat jullie de regelingsovereenkomst zien groeien tot de finale versie klaar is. Dus niet meerdere gesprekken en dan pas een tekst; neen onmiddellijk klare duidelijke taal en vooral geen ambtelijke maar wel verstaanbare taal vanaf de eerste lezing.
De begeleiding tot bij de notaris ingeval van een onroerend goed (verkoop, toebedeling of in onverdeeldheid houden) krijgen jullie er bovenop, alles dus in één prijs begrepen. Zie in dit verband ook de nieuwsbrieven die duidelijkheid verschaffen over hoe wat kan geregeld worden ivm de gezinswoning.

Ik bied jullie ‘maatwerk’, geen knip- en plakwerk maar een degelijke bemiddeling aangepast op jullie problematiek.  Een duidelijk vast omlijnd pakket aan werkzaamheden voor een vaste all-in-prijs. Dit betekent dat u van tevoren weet welke kosten er aan de bemiddeling zijn verbonden en wat u in ruil daarvoor kunt verwachten; dat staat zwart op wit in het wettelijk verplichte bemiddelingsprotocol. Geen verrassingen, geen langer gerokken tijdsbesteding zodat ik meer zou kunnen aanrekenen, neen wel puur maatwerk.
In de getuigenissen kunnen jullie lezen wat sommige van mijn klanten melden. Het zijn mijn beste ambassadeurs en beter dan eender welke reclame.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze vaste prijs afspraken en inhoud van de bemiddeling, dan kunt u een e-mail sturen via de button Contact of rechtstreeks naar mijn e-mail-adres info@ericdecotrte.be of mij bellen via 03 535 30 01.
Raadpleeg zeker verder nog mijn website, u vindt er een schat aan informatie; bvb via de button Blog en Nieuws. Kijk zeker ook eens naar de informatie via de button (Echt)scheiding, Ouderschapsbemiddeling en Relatiebemiddeling. Ik ben er zeker van dat ik iets van jullie zal horen. Bespreek één en ander met uw partner, en neem dan contact op voor een afspraak. Vriendelijke groeten, Eric

Echtscheiding
Tags: 
Kostprijs scheiding
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen