Met inmiddels 286 blogartikels, de verspreiding ervan aan nu al 836 abonnees, en 13.000 bezoekers per maand verstrek ik via mijn website www.ericdecorte.be duidelijke correcte nuttige informatie. Ik schrijf niet voor mezelf, ik schrijf voor jou en over datgene waarnaar jij op zoek bent

Bedoeling is immers dat zoekenden op de website die juiste en die to the point informatie vinden, waarnaar ze zoeken. Daarom hierna een overzicht hoe je snel de juiste informatie vindt.

Via ‘Zoeken’ op de inhoud van de website

Via de term ‘zoeken’ http://ericdecorte.be/search/site bovenaan het scherm.
Breng een woord in dat weergeeft waarover je meer wil weten. Bvb. over  de bestemming van het huis: schrijf dan ‘ons huis’ of ‘registratierechten’ of ‘misierietaks’ of ‘overname woning’ of eender welke term die te maken heeft met onroerend goed.

Via ‘Blog’

Via ‘blog’: je klikt op ‘blog’ bovenaan het scherm http://ericdecorte.be/blog en je komt terecht op een scherm met de meest recente artikels. Onderaan het scherm kan je doorklikken naar volgende pagina’s en artikels; deze zijn gesorteerd op datum van publicatie.

Via ‘Tags’

Via Tags in ‘blog’ en via dezelfde actie http://ericdecorte.be/blog zie je rechts op het scherm tal van Tags. Dit zijn zoekwoorden : begrippen die alle artikels weergeven die over dit thema al zijn gepubliceerd op de website.

Via ‘getuigenissen’

Via ‘getuigenissen’ http://ericdecorte.be/getuigenissen  lees je tal van getuigenissen van klanten. Niet alle klanten geven een (schriftelijke) getuigenis. Ik geef enkel die getuigenissen weer die ik op schrift heb: via mail, brieven, kaartjes, sms. Het geeft een beeld van hoe klanten de bemiddeling hebben ervaren en welke waarde het voor hen heeft.

Via mijn foto of via ‘wie is Eric’

Via http://ericdecorte.be/portfolio-eric-de-corte lees je wat bemiddelen betekent voor mij en van waaruit ik doe wat ik doe. Ook maak je kennis met mijn achtergrond, opleiding en vorming.

Via ‘Wat is bemiddelen’

Via deze knop http://ericdecorte.be/wat-bemiddelen kom je te weten wat bemiddelen heeft te bieden, wat de voordelen zijn, wat je in welk domein van erkend bemiddelaar Eric mag verwachten.

Via ‘Diensten’

Eigenlijk is dit de homepage http://ericdecorte.be : je ziet vierkanten met erin het domein vermeldt waarvoor je bij me terecht kan. Als je klikt op een vierkant, kom je op een scherm dat je alle mogelijke extra informatie geeft over dit domein.
Bvb over ‘Bemiddeling bij echtscheiding’ http://ericdecorte.be/echtscheiding : je leest wat je interesseert of waarover je informatie zoekt.
Dat gaat over (echt)scheiden op zich, over het belang van bemiddelen voor jullie, over het gids zijn voor jullie, over het verloop van de bemiddeling, over wat moet geregeld worden, over de kostprijs en het tarief.
Maar er zijn ook de andere domeinen zoals:
ouderschapsbemiddeling http://ericdecorte.be/ouderschapsbemiddeling
relatieherstelbemiddeling http://ericdecorte.be/relatiebemiddeling-pagina
handelsconflicten http://ericdecorte.be/handelszaken

Hoe inschrijven op de nieuwsbrief?

Dat doe je simpelweg door het invullen van je e-mailadres in de ervoor voorziene zone. Op elke button waarop je klikt kom je op een scherm waar er telkens mogelijkheid is om je in te schrijven voor het bekomen van de nieuwsbrief. Wordt je één van de volgende 836 gratis abonnees?

Neem contact via de button ‘contact’

Nogal evident natuurlijk. Wil je contact met me opnemen dan kan dat op diverse manieren: via http://ericdecorte.be/contact , via e-mail info@neobemiddeling.be of via telefoon 03 535 30 01.
Maar ook kan dat via chatberichten en via zopim: je klikt op de knop onderaan rechts ‘laat een bericht achter’ en ofwel hebben we onmiddellijk een chat of als ik niet online ben, neem ik later zelf contact met je op.

Laat van je horen via Facebook of Google+

Je kan me vinden op Facebook,  Google+ en ook op LinkedIn. Als je dat wil kan je artikels van me liken en delen. Voel je vrij. ik ben niet koortsachtig op zoek naar Facebook-fans maar als je direct de meest recente infromatie wil dan is het goed om fan te worden. Dat kan via 'vind ik leuk' of 'vind de pagina leuk' https://www.facebook.com/pages/Bemiddelingsburo-Eric-De-Corte/3025138564...

Kies voor bemiddeling en regel ‘samen’ jullie overeenkomst

Als erkend bemiddelaar ben ik gemachtigd om scheidingsovereenkomsten, ouderschapsovereenkomsten en andere overeenkomsten in te leiden bij de rechtbank. Door een bekrachtiging van de overeenkomst middels een vonnis, bekomen jullie een ‘titel’ die toelaat om bij niet-naleving onmiddellijk de nodige acties te ondernemen zonder dat je opnieuw naar de rechtbank moet. Ook door een notaris gemaakte scheidingsregelingen met verzoekschrift voor echtscheiding moeten nog bekrachtigd worden met een vonnis; zoniet is er geen echtscheiding.

Wie zoekt, die vindt

Blijf niet met vragen zitten, maak een afspraak: neem contact: via telefoon 03 535 30 01 of via mail info@neobemiddeling.be

 

Algemeen
Tags: 
website
Categorie: 
Bel of mail voor een afspraak om u te begeleiden om tot een oplossing te komen

Getuigenissen